Ești tânăr producător autohton? Înscrie-te la expoziția națională „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

fabricat in moldova, expozitie chisinau moldexpo, Camera de Comerț și Industrie

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova te invită să participi la ediția a XVIII-a a expoziției naționale „FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfășura în perioada  30 ianuarie – 03 februarie 2019, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.

Pe parcursul anilor „FABRICAT ÎN MOLDOVA” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

Cererile de participare vor fi transmise pe adresa de email: cristina.adam@chamber.md sau diana.lungu@chamber.md  până pe 30 noiembrie 2018.

Pentru informații mai detaliate, apelează la specialiștii din Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM,  tel/fax: (022) 21-07-25, 23-84-10, 21-14-42, e-mail: carolina.chiper@chamber.md 

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Înregistrează-te la G.O.L.D. și află de la profesioniști despre antreprenoriatul în rândul tinerilor
Next Ai posibilitatea să participi gratuit la o defilare de modă alternativă „Spirit Mândru”