Ești interesat în activități de prevenire a torturii? Fii parte a Forumului Studenților antitortură

forumul antitortura, fundatia soros moldova, avocatul poporului

Oficiul Avocatului Poporului lansează Forumul Studenților antitortură și anunță concurs de selectare a studenților din domeniul de formare profesională „Drept” în calitate de membri ai Forumului.

Forumul studenților anti-tortură este creat pe lângă Oficiul Avocatului Poporului în calitate de platformă a studenților din cadrul instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova.  Sunt încurajați să se înscrie tinerii implicați voluntar și interesați în activități de prevenire a torturii și relelor tratamente, în scopul îmbunătățirii cunoștințelor și abilităților profesionale, potențialului analitic, precum și a aptitudinilor lor individuale materializate la Universitate.

Misiunea Forumului Studenților este de a identifica viitori juriști și activiști de drepturile omului care se vor implica în activități de monitorizare a respectării drepturilor omului cu scopul de  prevenire a torturii și relelor tratamente în Republica Moldova.

În acest context, este anunțat concursul de selectare a 10 studenți în calitate de membri ai Forumului Studenților anti-tortură, în conformitate cu prevederile pct. 14, 15 a Regulamentului cu privire la organizarea și funcționarea Forumului Studenților antitortură din 16 octombrie 2018

Dosarul complet pentru înscrierea la concurs se depune la Secretariatul Oficiului Avocatului Poporului sau se expediază pe adresa electronică: ombudsman@ombudsman.md cu mențiunea: Dosar_concurs_membru_Forumul Studenților până la 12 noiembrie 2018, ora 17.00 min.

Pentru orice alte detalii, contactați: Alexandru Zubco, Șeful Direcției prevenirea torturii din cadrul OAP, email: alexandru.zubco@ombudsman.md, gsm. 060002641.

Această activitate este organizată în  cadrul  proiectului  „Managementul reținerii  și  detenției  în  Inspectoratele  de Poliție din Republica Moldova” implementat de Oficiul Avocatului Poporului cu susținerea  financiară a Departamentului Justiție și Drepturile Omului al   Fundației   Soros-Moldova.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Clubul Internațional din Moldova a lansat concursul de granturi pentru anul 2019 și te invită să participi
Next Vrei să afli care este eficiența administrației publice locale în Moldova? Vino la conferința marca IDIS Viitorul