Dacă studiezi sau dorești să studiezi marketing-ul, aplică pentru această bursă


marketing

Cine organizează? What Photography Gear

Ce? Bursă anuală în Marketing

Dead-line: 30 noiembrie 2017

Detalii:

What Photography Gear a creat Bursa What Photography Gear, deschisă pentru studenții din universități sau colegii de comerț din orice țară, cu scopul de a-i ajuta cu cheltuielile de învățământ și de a le oferi un impuls în drumul spre o carieră de afaceri de succes. Bursa oferită este evaluată la 1.000 $.

Eligibilitate:

Persoanele eligibile trebuie să fie înscrise sau acceptate pentru admitere cu normă întreagă într-un colegiu de comerț sau la universitate, la specialitatea: Marketing, International Business, Publicitate, Business management, Economice, Entrepreneurship, Project management or Relații Publice. Studenții care studiază în prezent alt domeniu, dar au o pasiune pentru marketing și au scopul de a se implica în această activitate după colegiu, pot de asemenea aplica.

Pentru a participa, ai 2 opțiuni

  1. Video (recomandată)
    Videoclipul ar trebui să fie 100% original și de cel puțin 3 minute (orice subiect este permis). Încarcă videoclipul pe YouTube, iar în descriere adaugă: “My entry for the 2017 What Photography Gear Annual Marketing Scholarship, whatphotographygear.com.” Fă tot posibilul pentru a promova videoclipul pentru vizionări, distribuiri, like-uri, care vor conta în decizia câștogătorului.
  2. Eseu pe tema: Comunicări de marketing integrate.
    Eseul trebuie să fie original și să aibă mai mult de 1.000 de cuvinte.

Condiții? Trimite un email la scholarship@whatphotographygear.com cu următoarele informații: numele complet, e-mail personal, e-mail-ul instituției de învățământ, adresă, școală, dovada înscrierii într-o instituție de învățământ în prezent, varianta aleasă, link-ul de la videoclip (în cazul variantei 1), eseul (în cazul variantei 2).

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 15 decembrie 2017.

Sursa: http://whatphotographygear.com/annual-marketing-scholarship.html.

 

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Nu rata șansa de a pleca în SUA, pentru un stagiu în domeniul juridic
Next Filmează un videoclip și participă la concursul Youth4South Solution Awareness