Cunoaște poveștile oamenilor care au inspirat și au schimbat lumea la Aspire

aspire, oportunitate, the power of you

Vrei să ieși din zona ta de confort, să cunoști poveștile oamenilor care au inspirat și au schimbat lumea? A acelor oameni care și-au înțeles puterea interioară și nu au renunțat la visele lor? Aspire este locul unde tu devii următoarea persoana care să aibă această putere.

Aspire este singurul program de leadership și antreprenoriat din România unde atât profesorii de la Harvard, Stanford, INSEAD și Berkeley, cât și profesioniști din diferite domenii predau și inspiră. Mai mult decât o academie, Aspire este o experiență care schimbă viețile marilor lideri și antreprenori de mâine, oferind programe de leadership si antreprenoriat special construite pentru elevi, studenți și tineri profesioniști.

Evenimentul din Chișinău va avea loc pe 23 Martie, între orele 10:00 și 17:30, la America House. În cadrul evenimentului vom avea invitați din domenii precum business, antreprenoriat, ONG-uri, care vor vorbi despre cum și-au început cariera și cum au ajuns să influenteze domeniile în care activeaza și nu numai.

Aspire – “The Power of You” este un eveniment care își propune să adune tineri care se afla încă la studiile liceale, studenți la facultate sau tineri profesioniști la începutul carierei lor.

Printre speakerii care vor susține sesiuni anul acesta se enumera: Mariana Rufa (Executive Director of European Business Association of Moldova), Victor Chironda (National Expert of UNDP Moldova), Doru Curosu (Founder of CAMELOT PARTNERS), impreuna cu inca un speaker care va fi anuntat curand.

Pentru a te înscrie, accesează și completează linkul de mai jos:
https://biancaolimpia.typeform.com/to/vmwnCE

Intrare liberă. Mai multe detalii despre Aspire: https://aspireacademy.ro

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Descoperă calitățile a peste 30 de roboți și bucură-te de zonele de VR la INNOVATIC FEST
Next Vrei să afli „Cum inovațiile digitale transformă rolul unui specialist în finanțe”? Vino la un meetup