„Conectează-te” cu oameni și cu natura la o acțiune de salubrizare. Plantează fapte bune!

plantare arbori, plantează fapte bune, voluntariat

Sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 9:00, vino între Colonița și Bubuieci pentru a planta arbori. La fel ca de obicei, voluntarilor li se asigură instrumentele necesare, materialul săditor, instructajul necesar și voia bună, pentru ca să le prelungești viața celor peste 10 mii de arbori.

Aceste evenimente sunt organizate pentru a conecta oamenii între oameni în natură. De asemenea, prin aceste acțiuni rezolvi o problemă prin implicarea voluntară și angajamentul social al multor oameni interesati. Și nu în ultimul rând, refaci habitatul, echilibrul ecologic care va asigura în continuare cu aer curat, sol și apă.

Cei vei face la eveniment:

9:00 – Te întâlnești, te echipezi și vei fi distribuit pe parcele, iar coordonatorii vor explica cum se plantează corect un copac, ca șansele lui la viață să fie cât mai mari.

9:30-13:00 – Plantezi copăcei, te distrezi, faci poze – toate astea cu voie bună și ceai călduț cu biscuiți.

13:00-14:00 Masa de prânz, în câmp, frumos.

14:00 – plantezi restul copacilor rămași.

Această experiență este recomandată ca potrivită pentru a petrece timp calitativ și frumos împreună cu familia, colegii de muncă și alți prieteni – timpul petrecut pe câmp fiind un foarte bun teambuilding, dar și un moment de re-conectare cu pământul și cerul.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Devino membru AEGEE-Chișinău și fii parte a unei dintre cele mai importante organizații de tineret
Next Înscrie-te la programul guvernamental DOR și împărtășește-ți identitatea culturală cu ceilalți