Concurs internațional de eseuri, lansat de Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră

OCMN , concusuri de eseuri, Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră

Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră (OCMN) a lansat un concurs internațional de eseuri cu tema „Douăzeci și cinci de ani de cooperare parlamentară în regiunea OCEMN – viziuni și perspective pentru viitor”. Autorii eseurilor selectate vor fi invitați la cea de-a 51-a Adunare Generală a organizației, iar lucrările câștigătoare vor fi publicate într-o ediție specială a Jurnalului Internațional BSUN „Scrisori de la Marea Neagră”.

Obiectivele Concursului sunt:

  • De a oferi o oportunitate unică tinerilor studenți din regiunea Mării Negre de a participa la un proiect educațional regional;
  • De a promova sentimentul de apartenență regională în rândul tinerilor studenți din cele 12 state membre ale OCEMN prin participarea lor la un concurs pe tema de interes comun;
  • De a oferi tinerilor studenți din diverse medii o platformă pentru a-și exprima viziunile despre regiunea Mării Negre și despre viziunile lor de viitor.

Cerinte tehnice:

  • Eseul trebuie scris în limba engleză;
  • Eseul ar trebui să fie aibă între 6.750 și 9.000 de cuvinte cu dimensiunea fontului Times New Roman, 12;
  • Lucrarea trebuie să reflecte gândirea originală a concurentului, iar citatele sau materialele protejate prin drepturi de autor, care vor fi folosite în eseu, trebuie identificate corespunzător cu indicarea sursei.

Termenul limită de înregistrare a lucrării este 1 mai 2018.

Lucrările trebuie trimise la următoarea adresă de e-mail: contest@bsun.org.

Eseul va fi evaluat și selectat de comitetele naționale din fiecare stat membru, pe parcursul lunii mai 2018.

Câștigătorii vor fi invitați la cea de-a 51-a Adunare Generală a OCMN care va avea loc în perioada 19-21 iunie 2018 la Tirana, Albania, unde vor fi decernați cu diplome. Cheltuielile de călătorie și de cazare vor fi acoperite de OCMN.

Succes! 

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Atelier de lucru în domeniul TIC, la ASEM
Next (VIDEO) Școala de arte din Cimișlia – locul unde talentele înfloresc