Cerul nu are limite! Priveşte şi ascultă cerul la inaugurarea publică Sky Transmitter din 29 mai

warmepol, sky transmitter

În premieră pentru Moldova, în Chişinău,la 29 mai, la 95 MHz, va fi inaugurată public instalaţia „sky transmitter” – un proiect artistic realizat de către artistul german de sunet şi media, Frank Schulte.

Programul include:

  •  instalaţia „sky transmitter” – acoperiş, etajul 3
  • instalaţia „idea generator” – cantină, etajul 2
  • muzică electronică de Frank Schulte

Aduceți-vă propriul radiou portabil și faceți parte din spațiul sonor. În paralel, aveţi posibilitatea de a lua parte la un proiect de grădinărit urban, realizat de către profesorii şi studenţii Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”.Nu în ultimul rând, puteţi participa în cadrul proiectului WÄRMEPOL „idea generator”. Gândiţi-vă la o persoană căreia doriţi să-i transmiteţi un mesaj – îl veţi putea scrie şi plasa în interiorul instalaţiei.

Locaţie: acoperişul Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală” (Str. Independenței 1, Chisinau, Republica Moldova)

Intrare liberă!

Artistul german de sunet şi media Frank Schulte, născut în 1962, a jucat în diferite ansambluri pentru arta de sunet improvizată și compusă. A colaborat cu diverşi artişti performeri, dansatori, actori şi textieri. De asemenea compune muzică pentru spectacole, experimente cu aplicarea noilor tehnici electronice de generare a sunetului, instalații de sunet cu mai multe canale și performance-uri în reţea, creează coloane sonore și atmosferă pentru filme și televiziune.
În colaborare cu artişti video dezvoltă proiecte conceptuale intermedia, iar in 1998 crează şi design pentru instalaţii destinate spaţiului public. Frank Schulte desfăşoară şi o activitate didactică la Academia de Arte Media din Cologne (KHM) şi Şcoala Internaţională de Design, Cologne (KISD).

Organizatori: Centrul Cultural German AKZENTE și Centrul de Artă Contemporană, în colaborare cu Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”. Acest proiect este sprijinit de către Institutul Goethe din România.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Eşti pasionat de artă ? Participă la atelierul de gândire critică în artă şi cunoaşte-o pe Wiebke Trunk
Next Job//Asociația Promo-LEX angajează tineri în cadrul Programului „Monitorizarea Proceselor Democratice”