Campionat între bariștii Tucano Coffee


latte art

Devino martorul celui de-al doilea campionat dintre bariștii Tucano Coffee!

Când?28 Iulie,11:00

Unde?Tucano Coffee Kenya

Detalii: Pe 28 iulie, pentru a doua oară în Moldova, va fi organizat campionatul dintre bariștii Tucano Coffee.

Campionatul va fi petrecut în formatul Coffee Masters, analogic celui, care este descris aici: http://www.coffeemasters.org/

În cadrul campionatului vor fi evaluate următoarele caracteristici:

Cup-tasting – această sarcină arată pe cât de bine barista se pricepe în nuanțele gustative ale cafelei și le poate diferenția una de alta.

Alternativa – această sarcină arată pe cât de bine barista prepară cafeaua prin metodele alternative și la fel, pe cât de corect știe să aleagă măcinarea, temperatura apei și metoda de prepararea pentru un anumit tip de cafea.

Latte-art – această sarcină arată pe cât de bine barista posedă aptitudinile de latte-art.

Ordinea – această sarcină arată pe cât de bine barista știe să se orienteze în orele de vârf și corect să-și aranjeze prioritățile în ordinea comenzilor.

Proba de autor – această sarcină arată pe cât de bine barista știe să combine ingredientele, pentru ca să descopere o băutură nouă și gustoasă de cafea. La fel, arată cum barista o poate repeta din încercare în încercare, păstrându-i gustul identic.

Vino și tu să îți susții barista preferat, devino martorul celui de-al doilea turneu în Moldova și fii primul care află, care din băieții noștri este cel mai bun dintre cei mai buni! În juriul concursului vor fi Emilia Felcher și Dionis Macrii.

Sursa:www.facebook.com

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Află ce au în comun management-ul, leadership și rugby
Next Află cum să vinzi online