Află despre ofertele de mobilitate pentru anul academic curent la Information Day


Cine ? Erasmus+

Ce ? Information Day

Când si Unde ? Chisinau – 14 Septembrie, Universitatea de Stat din Moldova                
                             
  Balti – 5 Octombrie, Universitatea de Stat Alecu Russo
Cahul – 18 Octombrie, Universitatea Bogdan Petriceicu Hasdeu
Comrat – 18 Octombrie, Universitatea de Stat din Comrat

Detalii:

„Information Day” este o campanie anuală de informare, organizată de către Oficiul Național Erasmus+ în Moldova care are scopul de a prezenta oportunitățile Programului Erasmus+ în rândul studenților și tinerilor din Republica Moldova, precum și de a promova internaționalizarea studiilor, mobilitatea și schimburile de experiență pentru studenții din Republica Moldova.

Studenții înmatriculați în universitățile din Republica Moldova, dar și tinerii care au obținut deja o diplomă de studii universitare, interesați de studii europene, vor avea posibilitatea să afle despre oportunitățile oferite de Programul Erasmus+ pe dimensiunea învățământului superior în cadrul unei campanii de informare, lansată de Oficiul Național Erasmus+ în Moldova (NEO).

Primul eveniment din seria „Information Day”, va avea loc joi, 14 septembrie, de la 13.30, la Universitatea de Stat din Moldova.

În cadrul întâlnirilor, toți cei care doresc să obțină o bursă Erasmus+ vor avea ocazia să afle cum funcționează Programul UE pentru Educație, Formare, Tineret și Sport 2014-2020, care sunt condițiile de aplicare și tipurile de mobilități disponibile pentru țara noastră.

La eveniment, membrii echipei Oficiului Erasmus+ vor răspunde la întrebările de interes pentru tineri privitor la Program, iar departamentele de relații internaționale din cadrul mai multor universități din capitală vor prezenta ofertele de mobilitate pentru anul academic curent. De asemenea, vor fi împărtășite experiențe ale studenților care au beneficiat de mobilități oferite de Erasmus+.

 

Sursă: http://www.erasmusplus.md/ro/eveniment/erasmus-lanseaza-o-campanie-de-informare-nationala-pentru-tinerii-interesati-de-studii

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Participă la cel mai important festival dedicat societății civile - Civic Fest!
Next Participă la un training și află cum să fii de 10 ori mai eficient