Află cum să vinzi online


training vanzarea online

Descoperă lumea antreprenoriatului online durabil pe 28 iulie 2017, ora 18:00 la Fashion on Air Webinar, un eveniment marca ZIPhouse!

Cine organizează? ZIPhouse

Ce? Fashion on Air Webinar

Când? ​28 iulie 2017, între 18:00-19:00

Unde? ZIPhouse, Strada Studenților 9/19

O scurtă descriere:

  Dacă ești interesat de domeniul de vânzări online, atunci webinarul Fashion on Air la tema “Selling Online Sustainably” reprezintă o oportunitate deosebită pentru tine! Iată de ce, vino pe 28 iulie 2017 la o întâlnire online cu Anastasia Miron, co-fondatoarea platformei GlobeIn – serviciu de abonament lunar, precum și o piață online de produse artizanale de la meseriașii de pe întregul glob!  

  Născută în Moldova, crescută în Italia, adeptă a culturii sociale din Statele Unite și evanghelist inovator, cam așa poate fi descris parcursul Anastasiei Miron, care este gata să-ți răspundă la orice întrebări în cadrul webinarului! Fiind co-fondator al GlobeIn și TEKEDU, a călătorit în cele mai îndepărtate zone din America de Sud, Asia Centrală, India, Africa, Rusia și a reușit să informeze meșteșugari din întreaga lume despre cum își pot vinde produsele, formându-și o super-echipă de tehnicieni și inovatori sociali în sediul GlobeIn din Silicon Valley. Iar mai multe despre experiențele sale, poți afla doar la eveniment!

  Accesul la webinar este liber, așa că păstrează-ți curiozitatea pentru 28 iulie!

Detalii: https://www.facebook.com/events/755161054645111

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Campionat între bariștii Tucano Coffee
Next Joburi pentru tineri: Devino editor la Omniscriptum