Află cum s-a desfășurat ”Hall of Future Students” – un eveniment marca Youth.md


HOFS

La data de 3 decembrie 2017 a avut loc evenimentul “Hall Of Future Students” la biblioteca ”Târgu-Mureș”. În cadrul evenimentului au fost abordate teme actuale studenților precum: stresul, planificarea eficientă a timpului, studii peste hotare.

HOFS

Despre sursele și metodele de depășire a stresului a vorbit doamna Tatiana Turchină (psiholog), explicând prin intermediul unui mic joc acele surse care provoacă această stare neconfortabilă, de asemenea a propus tehnici pentru a o combate precum: analiza situației, evaluarea resurselor disponibile, etc. La sfârșitul discursului au fost adresate o serie de întrebări, pe care dna. Turchină le-a răspuns cu mare drag.

HOFS

HOFS

HOFS

O probleme destul de răspândită printre elevi și nu numai este cea de planificarea corectă și eficientă a timpului, iar acest subiect a fost abordat de către doamna Ana Niculăeș. Au fost realizate diferite activități interactive și de asemenea relatări din propria experiența, care au contribuit la înțelegerea a aplicării unor tehnici.

Vladimir Snurenco, tânărul care a făcut studii peste hotare datorită burselor obținute. El a relatat despre frumoasa sa experiența, de asemenea a acordat sfaturi participanților referitor la procesul de obținere a burselor de studii. Vladimir este un exemplu viu că e posibil să studiez în orice colț al lumii, fiind nevoie doar de dorință puternică și de un pachet de acte corect întocmite !

În urma workshop-ului ”Alege-ți țara potrivită” participanții au aflat informații utile referitor la unele țări atât din Europa cât și de peste ocean. Lucrul în echipă a creat o atmosferă mai familiară și degajată, a permis interacțiunea și cunoașterea mai multor persoane, de asemenea interesele lor  și unele concepții despre viitor.

HOFS

La eveniment participanții s-au bucurat de o atmosferă agreabilă, muzică live și coffee break-uri. Tinerii au fost activi, receptivi și foarte motivați de a fi prezenți pe durata întregului eveniment, în pofida faptului că programul a fost destul de vast, ei au acumulat noi cunoștințe relatate de către traineri și psihologi calificați.

Autor: Alexandra Deleaev

HOFS

HOFS

HOFS

HOFS

 

HOFS

HOFS

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Scrie un eseu și câștigă o bursă de 2000$
Next Ai o barbă sau mustață de invidiat? Înscrie-te la Campionatul Moldovei La Barbă și Mustață