7 motive să vii la Festivalul Tineretului


festival
cntm.md

 

Cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, CNTM organizează pe data de 12 august, de la ora 14:00,  pe strada Pietonală Eugen Doga, Festivalul Tineretului.

De astăzi începe numărătoarea inversă a zilelor rămase până la cel mai grandios festival al verii. Noi vom fi prezenți și deoarece dorim să te vedem, îți prezentăm 7 motive care te vor determina să vii.

Vino pentru:

1.a afla despre mai multe oportunități de voluntariat. Pe parcursul zilei, de-a lungul străzii Eugen Doga, va fi amplasat târgul organizațiilor de tineret, aceasta fiind activitatea de bază a evenimentului, unde cei prezenți vor putea interacționa cu reprezentanții ONG-urilor, vor cunoaște cele mai interesante oferte de voluntariat sau internship-uri.

2.a participa la panelul de discuții, unde se va aborda tema Educația interculturală și participarea tinerilor – tactici în prevenirea și soluționarea pașnică a conflictelor”. Dacă dorești să te implici, să adresezi întrebări, să îți lărgești cunoștințele în solunționarea conflictelor, atunci înregistrează-te, completând formularul .

3.a cunoaște posturile vacante la târgul locurilor de muncă. Festivalul va reuni agenții comerciali ai țării, care îți vor prezenta cele mai căutate și bune oferte de muncă atât în țară, cât și peste hotare.

4.a câștiga cele mai tari premii. Târgul de workshop-uri și atelierele vor diversifica atmosfera în ziua de sâmbătă, iar datorită tombolei îți vei pune la încercare norocul.

5.festivalul de muzică. În acest an, organizatorii promit muzică de calitate, datorită căreia fiecare tânăr se va lasă dus de val, mișcându-se ritmic sub notele muzicale.

6.a interacționa cu persoane de toate vârstele. Edițiile precedente au demonstrat că la festival vin persoane care împărtășesc aceleași idei, urmează aceleași scopuri și se distrează din plin, iar tu vei avea posibilitatea să îi cunoști și să te dezvolți.

7.a nu rata cea mai interactivă zi de sâmbătă din această vară. Ne aflăm în ultima lună a acestui sezon și pentru a fi sigur că vei avea ce povesti colegilor toamna, vino să sărbătorești Ziua Tineretului alături de sute de oameni!

  Noi, echipa youth.md , știm că temperatura înaltă a aerului încetează a fi un disconfort atunci când te afli în compania prietenilor, de aceea cheamă-i și pe ei.

Mai multe detalii: http://youth.md/nu-rata-evenimentul-dedicat-tie-si-prietenilor-tai/

Ne vedem acolo!

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Încearcă niște licori acustice la Cinematograful Buiucani
Next Vioser te invită la Coaching Fiscal, unde vei învăța să iei deciziile corecte !